Sorin Moldovan, noul presedinte al organizatiei de studenti a PD-L

Duminica, 09 Martie 2008, ora 15:25

2706 citiri

Organizatia studentilor PD-L si-a ales duminica noua conducere, Sorin Moldovan ajungand presedinte dupa ce a obtinut peste 300 de voturi, relateaza NewsIn.

Sorin Moldovan a intrunit 307 voturi, iar contracandidatul sau, Victor Patrichi, a obtinut 105 voturi. Presedinte executiv a fost desemnat Daniel Tamas.

La eveniment au participat si reprezentanti din conducerea partidului Democrat Liberal, presedintele Emil Boc, prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, presedintele OT PDL, Monica Ridzi, si secretarul general al acestei organizatii, Elena Basescu.

Elena Basescu le-a vorbit tinerilor prezenti in sala despre importanta organizatei din care fac parte.

"Sunt increzatoare in fortele nostre, doresc sa devenim un rezervor de resurse", a spus fiica presedintelui. Ea i-a asigurat ca doreste sa preia gandurile si doleantele tinerilor spre a le face cunoscute mai departe. De emotie, in timpul discursului sau, Elena Basescu s-a incurcat de cateva ori cand a trebuit sa pronunte cuvantul "depolitizare".

Adrian Videanu prezent la eveniment le-a impartasit tinerilor din experienta lui, dand exemplu cum a pornit de la lipit afise si a ajuns primarul Capitalei. El i-a indemant pe studenti sa fie solidari.

"Cel mai important lucru este solidaritatea im jurul proiectelor. In urma algerilor, indiferent cine va castiga, trebuie sa functioneze solidaritatea intre dumneavoastra", a spus Videanu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu