Gheorghe Falca: PD-L face istorie pentru romani cum a facut Cuza

Sambata, 02 Octombrie 2010, ora 20:56

1900 citiri

Foto: Arhiva

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, a declarat ca PD-L face istorie asa cum a facut si Alexandru Ioan Cuza pentru ca sunt denigrati la fel pentru reformele pe care incearca sa le faca.

"Daca am judeca, cum judeca astazi televiziunile... Cuza a unit cele doua principate si in sapte ani de domnie a facut peste 20 de reforme, dar reformele l-au trimis din tara, pentru ca i-au afectat pe toti. Sistemul a reactionat. Cuza a ramas in istorie, iar cei care au denigrat atunci, nu stie lumea despre ei. De aceea noi, PD-L, credem ca facem istorie pentru romani", a afirmat Gheorghe Falca, potrivit Realitatea Tv.

Gheorghe Falca, secretar executiv in PD-L si fin al lui Traian Basescu, este considerat castigatorul politic principal dupa numirea la Interne a lui Traian Igas, el fiind cel care l-a propulsat spre Cotroceni.

De altfel, el face parte si din noua axa Udrea-Falca-Scripcaru care s-a format dupa retragerea lui Vasile Blaga. Presa a scris dupa numirea lui Igas, persoana fara anvergura politica, despre formarea unui nou grup in PD-L.

In afara de Falca, din grup mai fac parte Elena Udrea si George Scripcaru, primarul Brasovului care l-a impus la recenta remaniere pe Gheorghe Ialomitianu la Finante. Elena Udrea se pare ca este cea care a impiedicat un plan de sustinere a lui Vasile Blaga in randul democrat-liberalilor.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (16)