Unul dintre patronii clubului Nuba din București, înjunghiat de un client ”aparent din senin”

Autor: Alina Toma

Joi, 20 Aprilie 2023, ora 16:59

5901 citiri

Unul dintre patronii clubului Nuba din București, înjunghiat de un client FOTO Facebook

Jean Sasu, unul dintre patronii clubului Nuba din Capitală, a fost înjunghiat în zona feselor de către un client. Agresiunea s-a petrecut ”aparent din senin”, în cursul zilei de joi, 20 aprilie, potrivit unor surse apropiate de anchetă.

”Un client al clubului Nuba, fără motiv aparent s-a ridicat de la masa și l-a înjunghiat în zona fesieră pe unul dintre patroni după care a fugit de la fața locului”, spun sursele citate.

Agresiunea s-a petrecut în cursul zilei de joi, în jurul orelor 15.00.

”Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu