Otelul obtine un egal dramatic cu Victoria Branesti

Autor: Marius Doroftei

Vineri, 12 Noiembrie 2010, ora 15:50

2764 citiri

Otelul Galati, liderul autoritar al Ligii 1, a obtinut un egal dramatic in meciul de pe teren propriu cu nou promovata Victoria Branesti, scor 1-1.

Disputa de la Galati a inceput in nota de dominare a gazdelor, care au avut prima actiune de poarta periculoasa in minutul 11, cand Paraschiv a reclamat un penalti. Viglanti l-a incercat apoi pe Stoicescu dupa care Victoria a lovit pentru prima data. Popa a sutat de la distanta, incercand sa-l suprinda pe Grahovac, insa balonul a lovit doar transversala.

In minutul 36 a venit si lovitura de teatru, Branestiul deschizand scorul la Galati prin Razvan Avram, care l-a pacalit pe portarul Grahovac.

Galatenii au turat motoarele in repriza secunda, insa, rand pe rand, ilie, Viglanti sau Paraschiv au ratat ocazii bune de a egala situatia pe tabela.

Nou intratul Iorga a lovit bara in minutul 67 iar Paraschiv a mai solicitat o lovitura de la 11 metri, insa a primit doar un "galben" pentru simulare. Golul egalarii a fost marcat Pena, in prelungirile partidei, Otelul evitand astfel o infrangere deloc anticipata.

Scor final, Otelul - Victoria Branesti 1-1.

Echipele:

Otelul Galati: Grahovac - Rapa, Perendija, Sergiu Costin, Salagean - Neagu, Giurgiu - Antal, Viglianti, Silviu Ilie - Paraschiv.

Rezerve: Branet, Cojoc, Sarghi, Laurentiu Iorga, Ochirosii, Pena, Borbely.

Antrenor: Dorinel Munteanu.

Victoria Branesti: Stoicescu - Maghici, Marincau, Sergiu Bar, Nicola - Olariu, Alexandru Iacob, Dorinel Popa, Nicoara, Razvan Avram - Bodran Oprea.

Rezerve: Bordeanu, Stelian Isac, Straut, Ispir, Daniel Novac, Alexandru Buhus, Cornel Coman.

Antrenor: Ilie Stan.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)