A castigat titlul in Liga 1, insa acum nu o duce prea bine financiar: Pe ce a cheltuit prima de 100.000 de euro

Vineri, 23 Noiembrie 2018, ora 17:10

17816 citiri

Foto: Hepta.ro

Laurentiu Iorga a fost unul dintre cei mai buni fotbalisti ai Otelului in anul in care gruparea din Galati a castigat titlul, insa n-a fost atat de inspirat pe partea financiara.

Mijlocasul ajuns la 30 de ani, care in prezent joaca tot pentru Otelul, dar in Liga a 3-a, nu ar avea o situatie financiara roz, dupa cum dezvaluie fostul presedinte al galatenilor, Marius Stan.

"Primele s-au achitat integral atunci... Iorga si-a luat cea mai fita masina. A dat 95 de mii de euro din prima de 100 de mii pe un BMW ultimul tip si inteleg ca acum umbla cu Dacia. Asta este. I-am invatat tot timpul sa investeasca banii in imobiliare, in terenuri pentru ca nu se pierde valoarea", a dezvaluit Marius Stan la Telekom Sport.

Laurentiu Iorga evolueaza in prezent la Otelul Galati, in Liga a 3-a, dupa mai multe experiente nereusite la Astra, Pandurii, FC Voluntari si in Polonia, la Wigry Suwalki.

Mijlocasul a fost in trecut chiar la un pas sa ajunga la FCSB, fiind dorit de Gigi Becali. Mutarea nu s-a mai concretizat insa din cauza pretului mare cerut de Otelul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu