Teo a adunat peste 3.000.000 de euro din televiziune

Miercuri, 12 Noiembrie 2008, ora 08:04

4828 citiri

Teo a reusit sa adune suma de 3.070.000 de euro in 14 ani de televiziune. Ea a inregistrat audiente record, fiind apreciata pentru originalitatea si umorul ei, care au dus la compararea ei cu Oprah.

Teo si-a inceput cariera in 1991 ca realizator de programe de stiri la Radio Fun Bucuresti. Apoi, timp de un an a lucrat la Radio PRO FM, ca redactor de stiri si realizator-prezentator la emisiunea "Rondul de dimineata", scrie Libertatea.

Anul 1994 a marcat debutul ei in televiziune, la Tele 7abc realizand impreuna cu Mircea Badea, matinalul "Buna dimineata, Romania!".

Apogeul carierei vedetei a fost insa perioada in care a lucrat la PRO TV, intre anii 2001-2007. Teo primea din partea trustului lui Sarbu aproximativ 25.000 de euro lunar, insa baga in buzunarul PRO TV de zece ori mai mult din publicitate.

Plecarea la Romantica, in 2007, a fost o adevarata lovitura pe piata media. Ea a primit pentru functia de director al postului un salariu de 40.000 de euro lunar si o prima de instalare uriasa, de 600.000 de euro.

Teo a parasit pozitia de sef de la Romantica pentru a se dedica din nou unui show de televiziune, dupa mai putin de un an. A ajuns la Prima TV, care i-a oferit un contract mai modest, de 10.000 de euro pe luna.

Teo Trandafir a anuntat ca isi va rezilia contractul cu postul de televiziune Prima TV, iar la 40 de ani a ajuns somer de lux, cu cateva milioane bune in conturile bancare.

Kanal D a comunicat ca nu are nici un proiect care sa o implice pe vedeta, iar Pro TV a refuzat sa o reprimeasca in randurile sale.

Singurele variante ar mai fi Antena 2, locul unde Mircea Badea a anuntat acum doua zile ca "s-ar putea sa aveti o surpriza" si Romantica, unde e foarte buna prietena cu seful Sorin Enache.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)