Gigi Becali a stabilit sistemul pentru meciul cu West Ham: Tavi Popescu va fi ”sacrificat”! Ce spune antrenorul Dică

Autor: Teodor Serban

Miercuri, 07 Septembrie 2022, ora 09:56

2534 citiri

Octavian Popescu

Gigi Becali, patronul FCSB, a reușit să-l convingă pe antrenorul Nicolae Dică să schimbe sistemul de joc din 4-2-3-1 în 4-3-3, cu scopul de a-l readuce pe Octavian Popescu în rolul de atacant de bandă.

Astfel, deși la începutul mandatului său a susținut clar că Popescu trebuie să evolueze la mijlocul terenului, în spatele vârfului, Nicolae Dică este obligat de Becali să-și ”sacrifice” ideile tactice, iar prima ocazie este meciul de joi, 8 septembrie, cu West Ham, în deplasare, în prima etapă a grupelor Conference League.

„Cred că Tavi nu poate să joace cu spatele la poartă. Acum, făcând un alt sistem, voi încerca să-i integrez pe toți, să dea toți randamentul cel mai bun.

Nu cred că a fost o eroare că l-am încercat pe Tavi în spatele atacantului, ne-am calificat în Conference League totuși, dar da, n-a avut randamentul ofensiv pe care l-am așteptat, deși defensiv a jucat bine. Vreau să-l văd și în noua poziție cum va fi.

S-a discutat mult și despre sistemul nostru. Eu am avut o discuție cu patronul și i-am zis înainte de meciul cu Hermannstadt că vreau să schimb sistemul. Cu Farul am jucat 4-3-3, atât defensiv, cât și ofensiv”, a declarat Dică la Orange Sport.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)