Oana Zavoranu iar nu mai candideaza (Video)

Marti, 21 Octombrie 2008, ora 08:10

2597 citiri

S-a gandit, s-a razgandit, s-a gandit, si-a scos silicoanele si apoi iar s-a razgandit. Este vorba despre Oana Zavoranu, care a anuntat ca nu va mai candida la Parlament. Numai ca probabil este vorba despre ultima sansa, avand in vedere ca marti este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru parlamentarele din noiembrie.

Actrita a declarat, pentru Realitatea TV, ca prefera sa joace in continuare in telenovele si sa modereze emisiuni. "Nu pot sa le fac pe amandoua", a spus Oana, in fata camerelor de luat vederi.

Cat despre faptul ca liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor a ramas fara o ficura cunoscuta publicului amator de telenovele, Oana a spus ca "nu i-am spus inca pentru ca mi-a fost teama".

Anuntul a venit exact in ziua cand PRM trebuia sa inregistreze listele finale cu candidatii la alegerile din noiembrie. La sfarsul saptamanii trecute, candidatura Oanei Zavoranu pentru un loc in camera Deputatilor a fost anuntata chiar de liderul partidulul, Corneiu Vadim Tudor.

Artista parea chiar decisa sa faca orice sacrificiu pentru un fotoliu in parlamnet. Primul a fost sa renunte la silicoane, pentur a se prezenta naturala in fata electoratului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (10)