Nicusor Stanciu a raspuns pozitiv ofertei de la CFR Cluj. Cum se pregateste campioana Romaniei sa dea o mare lovitura - presa

Sambata, 09 Mai 2020, ora 11:16

8144 citiri

Foto: Hepta.ro

Conducatorii celor de la CFR Cluj pregatesc in secret mutarea acestei veri, si anume aducerea lui Nicusor Stanciu de la Slavia Praga din nou in Romania, unde a mai evoluat pentru FCSB si Unirea Alba Iulia, dar si pentru FC Vaslui.

Posibilitatea ca Stanciu sa ajunga sub conducerea lui Dan Petrescu s-a conturat in ultimele luni. Stanciu l-a impresionat pe Dan Petresc in dubla CFR - Slavia, din play-off-ul Champions League din vara. Tot Stanciu a fost cel care l-a sfatuit pe Alex Chipciu, fostul coleg al sau de la Steaua, sa aleaga echipa lui Dan Petrescu la intoarcerea in Romania, si nu FCSB, de unde avea o oferta.

Finantatorii chinezi ai Slaviei se vor retrage la vara, iar salariul lui Stanciu de 1,2 milioane de euro devine o mare problema pentru cehi. Plecarea sa devine asadar una iminenta, iar CFR ar putea sa si-l permita, mai ales dupa ce va incasa inca o transa din banii pe care mai trebuie sa-i primeasca de la UEFA, dupa cum scrie cotidianul ProSport.

Negocierile insa dintre cele doua cluburi se anunta dure. In prima faza, Slavia a cerut 7 milioane de euro celor de la CFR. Campioana Romaniei a cerut insa sa achite doar jumatate din suma. In plus, ardelenii mai au doua atuuri. E vorba de dorinta jucatorului, caci Stanciu si-a dat acordul sa evolueze la CFR din vara. In plus, faptul ca cehii nu i-ar mai plati salariul urias ar fi un alt motiv care l-ar indemna pe roman sa plece de la Slavia.

In acest sezon, Stanciu are 2 goluri marcate in 20 de partide la Slavia, dar si 4 pase de gol.

Belgienii de la Standard Liege, decizie de ultima ora care il vizeaza si pe Denis Dragus

D.A.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu