Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, anunta ca va candida "peste tot" dupa dezamagirile provocate de Gabriela Firea si Nicusor Dan

Vineri, 17 Iulie 2020, ora 17:18

3981 citiri

Foto: Facebook/ Marian Vanghelie

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anuntat vineri ca si-ar dori sa candideze "peste tot" din cauza dezamagirii provocate de catre principalii favoriti la functia de Primar General al Capitalei, Gabriela Firea si Nicusor Dan. Acesta a caracterizat ca "de plans" campaniile electorale ale celor doi.

"Ceea ce se intampla in Bucuresti astazi e ceva incredibil, dar adevarat. Ne uitam la doua persoane - una de sex feminin si una de sex masculin in care se disputa Primaria Capitalei. E ingrozitor. E de plans!

Una e primar in functie care ne spune ca a facut 22 de societati comerciale. Nu intelegem pentru ce: angajati, masini, dotari...

A doua persoana care se plimba din stanga in dreapta si sa vina sa ii dea cineva o palma ca sa spuna ca face campanie. E de plans.

Eu voi candida la toate alegerile unde ne lasa. Peste tot. Si la sectoare si la Capitala si prin tara si la parlament. Peste tot", a declarat Marian Vanghelie potrivit Digi24.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (10)