In ce roluri il vede Woody Allen pe Nicolas Sarkozy?

Autor: Alex Duma

Luni, 18 Aprilie 2011, ora 12:39

847 citiri

Foto: AFP

Regizorul Woody Allen l-ar vedea pe Nicolas Sarkozy in roluri asemanatoare celor jucate de Humphrey Bogard, faimos pentru imaginea sa cinica din filme.

Dupa ce a distribuit-o pe Carla Bruni, Prima Doamna a Frantei, in ultimul sau film, "Midnight in Paris", care va avea premiera luna viitoare, Woddy Allen a afirmat ca l-ar vedea si pe Sarkozy actor intr-unul dintre filmele sale.

Intrebat de "Journal du Dimanche" daca l-ar distribui pe Nicholas Sarkozy intr-unul dintre filmele sale, Allen a spus ca da.

"Daca mi-ar veni ideea, sigur as gasi un rol si pentru presedinte. L-as vedea intr-un rol gen Bogart", a spus Woddy Allen, potrivit AFP.

Humphrey Bogart a jucat in cel putin 75 de filme, in perioada 1930-1950, dar cele mai cunoscute roluri ale sale sunt cele din Casablanca si din Soimul Maltez.

Reporterul de la revista franceza l-a intrebat daca presedintelui Frantei nu i s-ar potrivi mai degraba roluri de gangster, de genul celor jucate de Joe Pesci, Woddy Allen a ras: "Da, ar putea juca si astfel de roluri".

Woody Allen a dezmintit zvonurile potrivit carora Carla Bruni si-ar relansa cariera cinematografica sub indrumarea sa, afirmand ca nu are nici cea mai mica intentie sa o distribuie in urmatorul sau film.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu