Dica, discutie decisiva cu Becali: "Totul s-a rezolvat!"

Marti, 23 Octombrie 2018, ora 20:00

17637 citiri

Foto: Facebook/ FCSB

Nicolae Dica a dezvaluit ca a purtat o discutie cu finantatorul Gigi Becali si ca a ajuns la un acord cu acesta.

Reactia tehnicianului a venit dupa ce, in ultimele zile, el si Becali s-au contrat public.

"Nu imi reprosez nimic din ceea ce fac. A fost o parere a mea, am avut discutii cu patronul ieri si totul, zic eu, s-a rezolvat. Am fost dezamagit ca am pierdut jocul cu Universitatea Craiova dupa ce facusem o prima repriza foarte buna. S-a inteles ca patronul face absolut totul si eu nu fac absolut nimic. M-am referit la alte lucruri. Din discutia pe care am avut-o ieri cu patronul cred ca am ajuns la un numitor comun.

I-am spus niste lucruri pe care eu le consider normale. Dansul a spus ca le intelege si vom vedea in viitor ce va fi. Dansul a mai spus aceste lucruri si in urma cu doi ani, si in urma cu trei ani. Nu este prima data. Nu e ceva nou. Asa este el, mereu a declarat asta, ca vrea sa stie tot ce se intampla si e normal pana la urma ca un patron sa vrea sa stie tot ce se intampla la echipa lui", a declarat Dica pentru Telekom Sport.

Nicolae Dica a rabufnit duminica seara, dupa infrangerea de la Craiova, atunci cand a spus la conferinta de presa ca si-ar fi dorit sa aiba mai multa libertate la echipa.

Imediat, Becali a confirmat ca el ia toate deciziile importante.

Luni, latifundiarul a revenit asupra acestei declaratii, nuantand-o si aparandu-l pe Dica, tehnicianul facand si el un pas inapoi marti.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu