Romania, misiune imposibila in sferturile EURO 2012 la futsal

Colaborator: Ioan Boanca

Luni, 06 Februarie 2012, ora 11:34

2351 citiri

Echipa nationala a Romaniei va intalni, luni, Spania in sferturile de finala ale Campionatului European de Futsal care se desfasoara in Croatia.

Romania a incheiat pe locul doi in grupa A, din care au mai facut parte nationala tarii gazda Croatia si Cehia. Tricolorii au inregistrat o victorie, 3-1, cu Cehia si o infrangere, scor 2-1, cu Croatia.

Adversara reprezentativei tarii noastre din sferturi, Spania, este detinatoarea titlului continetal si a incheiat grupa B in care a evoluat cu doua victorii la scor, 4-2 cu Slovenia si 4-1 cu Ucraina.

Nationala iberica este cea mai titrata selectionata din lume si detine cinci titluri europene cucerite in sapte editii disputate si doua titluri mondiale in sase editii. Romania are in palmares o singura participare la Europene, in editia din 2007, unde a incheiat pe locul sase.

Cele doua reprezentative s-au intalnit de opt ori, din care sapte victorii au revenit ibericilor si una singura tarii noastre.

Iata si componenta lotului national deplasat in Croatia:

Portari: Vlad Iancu, Ionut Florea;

Jucatori de camp: Florin Ignat, Gabriel Dobre, Marian Sotarca, Robert Matei, Razvan Radu , Emil Raducu, Robert Lupu, Ioan Al-Ioani, Csoma Alpar, Dumitru Stoica, Cosmin Gherman, Iuliu Safar; Antrenor: Tomas Sito Rivera.

Meciul Romania - Spania va incepe de la ora 19:30.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)