Lovitura grea pentru nationala de tineret a Romaniei inaintea Campionatului European: Un jucator s-a accidentat si nu va evolua in Italia

Sambata, 15 Iunie 2019, ora 08:05

6444 citiri

Foto: Hepta.ro

Selectionerul Mirel Radoi a decis sa il cheme la lotul national U21 pe Ricardo Grigore de la Dinamo Bucuresti dupa ce Denis Dragus s-a accidentat.

In urma unui contact, mijlocasul de la FC Viitorul a acuzat dureri la calcai. Initial s-a crezut ca este vorba doar de o contuzie si ca nu e ceva grav, insa la antrenamentul de joi seara durerea s-a accentuat, relateaza site-ul oficial al FRF.

Vineri dimineata, fotbalistul nu s-a pregatit alaturi de colegii sai, iar dupa masa de pranz a mers cu medicul echipei nationale U21, Adrian Nica, la o clinica pentru a efectua o radiografie. Diagnosticul a fost: fractura trabeculara de calcaneu.

Pentru a fi siguri ca acesta este diagnosticul, jucatorul a facut un control suplimentar la un spital din Cesena, iar parerea medicului ortoped de acolo a fost aceeasi.

Apoi, s-a luat legatura cu doctorul clubului FC Viitorul, George Puflene, i s-a trimis radiografia pentru a o vedea, iar acesta a admis si el ca Dragus nu va putea evolua la Euro 2019.

In aceste conditii, staff-ul de la lotul national U21 a anuntat UEFA de accidentarea mijlocasului si a cerut inlocuirea acestuia in lotul pentru Campionatul European.

Selectionerul Mirel Radoi a decis sa apeleze la Ricardo Grigore, jucatorul lui Dinamo Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu