Hagi, ofertat de FRF: A refuzat nationala Romaniei de doua ori

Vineri, 16 Noiembrie 2018, ora 19:48

5087 citiri

Foto: FC Viitorul

Gica Hagi a fost ofertat de doua ori, in ultimii ani, de catre FRF, insa de fiecare data a refuzat sa preia prima reprezentativa a Romaniei.

Potrivit lui Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF, Razvan Burleanu, Hagi a fost abordat de fiecare data cand s-a pus problema schimbarii selectionerului.

"Regele" n-a dorit insa nici sa discute cu Burleanu, spunand ca s-ar afla intr-un conflict de interese daca ar deveni antrenor al nationalei in timp ce este patron de club in Liga 1.

"Hagi este intotdeauna o varianta si a fost si inainte si cand era perioada rece, daca vrei sa spui. Gica Hagi a avut oferta de a veni la negocieri. Cred ca au fost doua situatii in care se discuta despre selectioner si in care el a fost pus pe membrii Comisiei Tehnice, iar Razvan Burleanu a incercat sa discute cu el despre tema selectionatei. De fiecare data a refuzat, invocand faptul, care este normal pana la urma, ca ar fi un conflict de interese. Atata vreme cat are un club de fotbal pe care-l patroneaza, nu mai vorbeasc ca si antreneaza, sa fie si selectioner", a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.

Vochin a negat insa informatia potrivit careia Hagi ar fi fost ofertat in aceasta toamna pentru a-i lua locul lui Cosmin Contra.

"Nu stiu de unde si cum si cine a dat o astfel de informatie, dar informatia este gresita. Nu s-a pus problema nicio clipa!", a incheiat consilierul presedintelui FRF.

Hagi a avut un singur mandat de selectioner al Romaniei, in 2001, atunci cand prima reprezentativa a ratat calificarea la Mondialul din 2002 dupa barajul de cosmar cu Slovenia.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)