FRF a anuntat unde va avea loc meciul cu Danemarca

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 13:27

4436 citiri

Foto: FRF

Federatia Romana de Fotbal a comunicat FIFA ca meciul dintre nationalele Romaniei si Danemarcei, din 26 martie 2017, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2018, se va disputa pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, potrivit site-ului FRF.

Partida Romania - Danemarca, a cincea a tricolorilor in campania de calificare la Mondialul din Rusia, va incepe la ora 21,45, precizeaza FRF.

Va fi al doilea joc al echipei nationale pe stadionul din Cluj-Napoca in actualele preliminarii, dupa confruntarea cu Muntenegru, 1-1, din septembrie, care a consemnat debutul lui Christoph Daum ca selectioner al reprezentativei Romaniei.

Tot in acest an, in martie, reprezentativa Romaniei a disputat pe Cluj Arena cu selectionata Spaniei, incheiat cu un rezultat de egalitate, 0-0.

Comisia de Disciplina a FIFA a decis ca echipa nationala a Romaniei sa poata disputa cu spectatori urmatorul meci, cel cu Danemarca din 26 martie 2017 din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, dar nu pe Arena Nationala, a anuntat luni, FRF.

FIFA a deschis o procedura disciplinara dupa incidentele provocate de suporteri la meciul Romania - Polonia, din 11 noiembrie, si a hotarat sa suspende Arena Nationala si sa dicteze o penalitate financiara de 95.000 de franci elvetieni pentru FRF, plus 3.000 de franci elvetieni, costuri de procedura.

Partida echipei nationale de fotbal a Romaniei din 11 noiembrie, disputata la Bucuresti si castigata cu 3-0 de Polonia, a fost marcata de mai multe incidente provocate de suporterii romani care au aruncat mai multe fumigene, artificii si petarde in teren. Din acest motiv partida a fost intrerupta un minut in prima repriza, iar ulterior atacantul polonez Robert Lewandowski a cazut pe teren dupa explozia unei petarde in apropierea lui.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Vezi comentariile (2)