Contra a pierdut doi jucatori dupa meciul cu Chile

Vineri, 01 Iunie 2018, ora 10:00

4004 citiri

Foto: FRF

Nicolae Stanciu si Tudor Baluta vor absenta la partida Romania - Finlanda.

Cei doi mijlocasi au parasit in aceasta seara lotul primei reprezentative, dupa meciul amical impotriva nationalei statului Chile disputat la Graz, anunta site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

La solicitarea clubului FC Viitorul, staff-ul tehnic al primei reprezentative i-a permis lui Tudor Baluta sa revina alaturi de clubul sau pentru pregatirea finalei Ligii Elitelor U19, competitie a carei castigatoare va oferi reprezentanta Romaniei in UEFA Youth League, cea mai prestigioasa competitie continentala de juniori.

Nicolae Stanciu a fost invoit initial de staff-ul tehnic timp de o zi, din motive personale, astfel incat acesta urma sa paraseasca lotul primei reprezentative dupa partida Romania - Chile si sa revina ulterior, pe 2 iunie, in cantonament.

In meciul contra sud-americanilor, mijlocasul a acuzat o suprasolicitare la nivelul insertiei muschilor adductori ai coapsei stangi, staff-ul medical luand decizia de a fi scos din programul echipei nationale, pentru a nu risca aparitia unei leziuni la acest nivel.

Meciul amical dintre nationalele Romaniei si Finlandei e programat marti (5 iunie), de la ora 20:30, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu