Organizatorii de la Mamaia Copiilor explica de ce s-a rupt scena: De vina sunt ploaia si copiii care au sarit de bucurie

Marti, 17 Iulie 2018, ora 16:10

3746 citiri

Foto: site oficial Festivalul Mamaia Copiilor

Organizatorii Festivalului Mamaia Copiilor au venit marti cu precizari referitoare la incidentul de sambata seara, cand scena s-a rupt la festivitatea de premiere.

"Avanscena de la Festivalul Mamaia Copiilor a cedat din cauza unor factori cumulativi. Din cauza ploilor abundente, ce au inceput din data de 5 iulie, a umezelii si a presiunii exercitate de copiii care au sarit pe scena de bucurie, placa de 4 pe 4 metri a coborat, ca o trapa, 20 de cm peste avanscena propriu-zisa.

Acestea au fost situatiile neprevazute ce au condus la acest incident, in urma caruia nimeni nu a avut nimic de suferit", transmite Asociatia Culturala "Mamaia Copiilor", intr-un comunicat remis Ziare.com.

Organizatorii subliniaza ca structura scenei nu a fost afectata, asa ca gala de premiere a putut continua, fara probleme, si nicio persoana nu a mai avut acces la zona afectata, ca masura de securitate.

"Ne cerem scuze pentru aceasta situatia neplacuta, dar va asiguram ca nimeni, timp de sapte zile, nu a suferit neplaceri, ori sa ii fie pusa integritatea in pericol", a declarat directorul festivalului, actorul si cant-autorul Liviu Manolache, citat in comunicat.

Festivalul Mamaia Copiilor a avut loc intre 10 si 14 iulie, pe scenele din piatetele Cazino si Perla din statiune.

Sambata seara scena pe care se aflau copiii s-a rupt chiar in momentul premierii.

Pe scena erau zeci de copii, iar in momentul in care prezentatoarea Diana Dumitrescu a anuntat castigatorii de la o anumita categorie micutii si-au schimbat locurile intre ei. In acel moment, scena a cedat si s-a rupt. Copiii s-au speriat si au parasit scena, insa nimeni nu a fost ranit.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)