Jack Sherman, primul chitarist al formatiei Red Hot Chili Peppers, a murit la varsta de 64 de ani. Anuntul facut de membrii trupei

Sambata, 22 August 2020, ora 13:50

4014 citiri

Fotografia postata de fostii colegi FOTO Instagram/ chilipeppers

Jack Sherman, primul chitarist al Red Hot Chili Pepers, care a participat la primele doua discuri ale formatiei, a murit la varsta de 64 de ani, au anuntat membrii formatiei pe Instagram.

Nu a fost anuntata cauza mortii. "Noi, membrii Red Hot Chili Pepers vrem sa-i uram lui Jack Sherman drum lin catre alta lume, dupa ce a parasit-o pe a noastra", a scris formatia pe reteaua de socializare.

"Jack a cantat pe primul nostru album, precum si in primul nostru turneu. A fost un prieten unic si vrem sa-i multumim pentru momentele bune, rele petrecute impreuna".

Jack Sherman l-a inlocuit pe chitaristul Hillel Slovack pentru primul album al grupului, lansat in 1984, si a scris mare parte din "Freaky Styley", al doilea album al lor aparut in 1985.

Chitaristul a mai lucrat la doua album ale formatiei: "The Abbey Road EP" (1988) si "Mother's Milk" (1989).

Considerat un membru important al Red Hot Chili Peppers, nu a fost totusi citat printre muzicienii grupului atunci cand acesta a fost inclus in Rock & Roll Hall of Fame in 2012.

Conform Daily Mail, momentan cauza decesului este una necunoscuta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu