UPDATE: Mugur Isarescu nu este la Cotroceni

Vineri, 25 Iunie 2010, ora 13:51

5658 citiri

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, a dezmintit, vineri, informatiile din media, potrivit carora guvernatorul Mugur Isarescu s-ar afla la Palatul Cotroceni.

"Guvernatorul Bancii Nationale se afla la Basel, la o reuniune a Bancii Rglementelor Internationale, impreuna cu ceilalti guvernatori de banci centrale din lume", a declarat, pentru Agerpres, Adrian Vasilescu.

Dupa decizia anuntata de Curtea Constitutionala a Romaniei privind respingerea ca neconstitutionala a Legii privind taierea punctului de pensie, televiziunile au difuzat informatii potrivit carora Mugur Isarescu s-ar afla la Palatul Cotroceni citand surse din mediul economic.

CCR: Reducerile de pensii nu sunt constitutionale

In urma deciziei CCR de vineri, leul s-a depreciat puternic in ultima sedinta a saptamanii, Banca Nationala a Romaniei stabilind un curs de referinta de 4,2808 lei pentru un euro, cel mai ridicat nivel de anul acesta.

Cursul euro, la cel mai mare nivel din acest an

Tot in urma deciziei judecatorilor, PSD a anuntat ca va inainta ca o noua motiune de cenzura, deoarece Guvernul Boc trebuie "neaparat sa scada".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (19)