Nici Boc nu sustine candidatura Monicai Macovei: Prea tarziu, acum mai mult incurca

Miercuri, 06 August 2014, ora 16:18

2189 citiri

Foto: Evenimentul Zilei

Emil Boc a vorbit, miercuri, despre candidatura Monicai Macovei la alegerile prezidentiale din noiembrie, spunand ca "mai mult incurca decat ajuta", intrucat anuntul "a venit prea tarziu".

Fostul premier a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca intrarea europarlamentarului in cursa pentru Cotroceni ar fi fost binevenita mai devreme, pentru ca "ar fi fost un candidat bun", potrivit Mediafax.

"Candidatura Monicai Macovei a venit prea tarziu. Putea fi un candidat bun, pentru ca acum mai mult incurca decat ajuta dreapta, din nefericire", a spus Emil Boc.

Mai multi lideri PDL au criticat intentia europarlamentarului de a candida la presedintie, in frunte cu liderul democrat-liberalilor Vasile Blaga, care a spus ca nu da pe nimeni afara din partid, dar Monica Macovei "se exclude singura".

Blaga: Monica Macovei se exclude singura din partid

La randul sau, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a precizat ca aceasta intentie "o impiedica sa mai priveasca in ochi PDL-istii care au dus-o in Parlamentul European".

Predoiu, despre candidatul Macovei la Cotroceni: Nu ne mai poate privi in ochi

Monica Macovei a declarat, miercuri, ca nu va demisiona din PDL, chiar daca si-a anuntat intentia de a candida ca independent la alegerile prezidentiale din aceasta toamna.

Macovei nu demisioneaza din PDL: Eu unesc dreapta, sunt singura care il poate bate pe Ponta!

"Nu imi voi da demisia din PDL si nu intentionez sa mi-o dau, pentru ca am facut lucruri bune alaturi de PDL. Deci nu ma exclud deloc din partid, o sa vedem cum evolueaza lucrurile", a declarat Macovei in cadrul unei conferinte de presa.

"Eu unesc dreapta, eu nu o dezbin. Sunt singura care il poate bate pe Ponta!", a continuat ea.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anuntat, marti seara, ca va candida la Presedintia Romaniei, ca independent, afirmand ca este o provocare pe care si-o asuma cu hotarare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (7)