Monica Macovei a venit la TV pe motocicleta si cu un cartus de mitraliera

Autor: Bogdana Boga

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 07:56

13568 citiri

Foto: Kanal D

Monica Macovei, europarlamentar si candidat la prezidentialele din noiembrie, a intrat in platoul unei emisiuni TV calare pe o motocicleta, cu casca pe cap si un cartus de mitraliera in mana.

Gazda emisiunii de la Kanal D, Teo Trandafir, a ramas inmarmurita cand fostul ministru i-a intins cartusul si i-a spus: "asta a omorat un om, a iesit glontul si a omorat un om".

Macovei a povestit ca are acasa mai multe cartuse de diferite marimi, pe care le-a cumparat de la localnici in perioada cand a lucrat la Biroul din Bosnia&Hertegovina al Consiliului Europei, in calitate de expert in reforma justitiei.

"Dupa razboi, cei din Bosnia care nu aveau bani le-au vandut la turisti dupa ce le-au cules de pe camp", a explicat europarlamentarul.

Cat despre aparitia sa inedita pe motocicleta, Macovei a precizat ca de cateva saptamani merge doar asa prin Bucuresti, in spatele unui colaborator care se ocupa de filmari pentru campania ei. Macovei a relatat ca soferii sunt socati cand o vad la semafor, insa nu ii pasa si vrea sa isi ia permis categoria A.

"E un mijloc de transport rapid. Chiar imi place foarte mult", a spus europarlamentarul.

"Trebuie sa fim independente, sa putem conduce orice: masina, camion, motocicleta - ca nu se stie niciodata cand iti trebuie", a adaugat Macovei.

Monica Macovei, despre femeia pe care romanii ar vota-o presedinte: Si eu am crescut un copil

Prima parte a emisiunii Teo Show de joi seara a fost filmata in casa Monicai Macovei, ocazie cu care moderatoarea a aflat cum candidata la presedintie a terminat Facultatea de Drept cu 10, in ciuda faptului ca a fost "lucrata" de un profesor de Socialism Stiintific, care i-a dat 8, insa a mers la marire si a reusit sa obtina nota 10.

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

Macovei a povestit despre copilaria sa in Ardeal si fiul ei care este student la Arhitectura in Marea Britanie. A aratat la camere un tablou facut de acesta in perioada cand mama sa era ministru al Justitiei in Guvernul Tariceanu 1. Pictura o arata pe Monica Macovei drept zeita justitiei, insa cu ochii deschisi.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (48)