Scrisoarea lui Mircea Sandu catre Olguta Vasilescu

Marti, 17 Iulie 2012, ora 15:22

3183 citiri

Mircea Sandu i-a trimis vineri o scrisoare primarului orasului Craiova, Olguta Vasilescu.

La sfatul lui Victor Ponta, presedintele FRF a luat astfel legatura cu Olguta Vasilescu, care a declarat recent ca va face tot ce-i sta in putere pentru ca Universitatea Craiova sa fie reprimita in fotbalul romanesc.

Ponta il avertizeaza pe Mircea Sandu: "Nu aveti sanse sa scapati!"

"Stimata doamna Primar,

Prin prezenta dorim sa va aducem la cunostinta ca Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal din data de 14 mai 2012 a hotarat sa se ofere un loc in Liga a 2-a orasului Craiova.

In masura in care institutia pe care o reprezentati este de acord cu hotararea, va informam ca, pentru a participa in competitiile organizate de FRF, un club trebuie sa fie afiliat la FRF, conform art.10 - 13 din Statutul FRF si, totodata, sa indeplineasca toate celelalte conditii prevazute de art.39.1 lit.b) - k) din Regulamentul de organizare a activitatii fotbalistice.

Va rugam sa luati act si de faptul ca, potrivit Deciziei Comitetului de Urgenta din data de 17.07.2012, termenul pentru inscrierea oficiala a cluburilor in competitie si pentru depunerea documentelor regulamentare a fost prorogat pana la data de 30.07.2012.

Pentru alte informatii si date, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Cu aleasa consideratie,

Presedinte,

Mircea Sandu"

Universitatea Craiova a revenit in fotbal

Tot vineri, FRF a reprimit Universitatea Craiova in Liga 2-a, ca urmare a deciziei Curtii de Apel.

I.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (5)