Reactia lui Mircea Lucescu dupa eliminarea din Champions League

Miercuri, 11 Decembrie 2013, ora 07:59

4182 citiri

Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk, a aparut foarte dezamagit in fata reprezentantilor presei dupa ce echipa sa a pierdut meciul de la Manchester si a fost eliminata din Champions League.

Tehnicianul roman sustine ca echipa sa a fost dominata de United in momentele cheie ale partidei, insa remarca jocul bun, pe alocuri, al baietilor sai.

"Am avut foarte multe situatii de a marca, dar ne-a lipsit forta. Ne-a lipsit si decizia la suturi, am avut cateva ocazii bune.. Dupa 30 si ceva de minute am facut cateva greseli si le-am dat posibilitatea sa intoarca jocul. Greselile noastre i-au incurajat. Ma gandeam ca in repriza secunda ii vom putea domina, dar din pacate nu s-a intamplat asta. Se vede diferenta dintre campionatul Angliei si cel al Ucrainei. Din punct de vedere fizic ne-au dominat.

Oricum, am reusit sa facem spectacol si sa placem spectatorilor englezi. Am pierdut meciul si calificarea, desi meritam sa mergem mai departe. In fotbal, sansa are un cuvant foarte important", a spus Lucescu la Dolce Sport.

Mircea Lucescu, eliminat dupa infrangerea cu Manchester United

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a fost eliminata din Liga Campionilor dupa infrangerea suferita in deplasare la Manchester United, scor 0-1.

"Minerii" au terminat pe locul trei in Grupa A, in spatele lui United si Bayer Leverkusen, urmand a-si continua aventura continentala in Europa League.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)