Mircea Lucescu l-a propus pe Razvan in Italia

Marti, 07 Iunie 2011, ora 21:16

2517 citiri

Tehnicianul roman Mircea Lucescu a declarat ca fiul sau ar putea ajunge in viitorul apropiat la Brescia, echipa la care "Il Luce" l-a propus si in urma cu doi ani.

"Fiul meu a acumulat multa experienta in meciurile internationale, dar si ca selectioner. Acum doi ani l-am propus pe Razvan lui Gino Corinoni (n.r.- presedintele Bresciei). E posibil sa ajunga la Brescia, dar nu azi. Este un antrenor capabil, tanar. Trebuia sa il luati atunci. Razvan incearca acum sa se revanseze in Romania.", a spus Mircea Lucescu pentru Bresciaoggi.

Tehnicianul gruparii Sahtior Donetk a dezvaluit motivele pentru care Razvan Lucescu a demisionat de la echipa nationala.

"A plecat de la nationala pentru ca nu a mai suportat presiunea, dar a plecat dupa doua victorii consecutive si a lasat echipa in cursa pentru calificare. La Rapid a castigat doua Cupe, dar a pierdut doua titluri in ultimele meciuri. Pentru asta a vrut sa se intoarca la Rapid. Atunci cand va castiga titlul in Romania, sigur va pleca in strainatate. Chiar si in Italia.", a incheiat Mircea Lucescu.

In varsta de 65 de ani, fostul international dinamovist a antrenat timp de opt ani in Italia, aflandu-se la carma formatiilor Pisa, Brescia, Reggiana si Inter Milano.

C.F.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)