Mircea Lucescu a rabufnit dupa acuzele aduse fiului sau: Nu se poate asa ceva!

Marti, 13 Mai 2014, ora 14:12

2865 citiri

Mircea Lucescu tuna si fulgera dupa ce Razvan Lucescu a fost acuzat ca nu si-a aparat corect sansele cu Viitorul Constanta.

"Din cate inteleg, ei au facut selectia, ei au format echipa, Razvan a preluat-o intr-un moment dificil pentru ei, a dus-o cum ati spus voi ca un X Man pana cand i-a cunoscut pe baieti, apoi a avut cinci victorii consecutive si s-a intamplat lucrul acesta", a spus Mircea Lucescu la Digi Sport.

"Daca se pune la indoiala corectitudinea lor, cu siguranta Razvan trebuie sa ia o decizie in toata chestia asta. Nu se poate sa mearga asa. Daca incepe o colaborarea pe suspiciune, atunci nu poate dura, in mod normal ar trebui sa intrerupa", a continuat acesta.

Lucescu nu l-a uitat nici pe patronul ploiestenilor, Dan Capra: "Sa ajungi ca la prima nereusita, sa pui la indoiala corectitudinea antrenorului, inseamna ca in fotbalul romanesc nivelul conducatorilor lasa mult de dorit".

Blat la Viitorul - Petrolul? Patronul ploiestenilor: Si-o fi bagat dracu' coada

Petrolul a fost invinsa cu 2-0 de Viitorul Constanta, o infrangere catalogata drept dubioasa de mai multe persoane din lumea fotbalului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)