Giovani Becali il pune la zid pe Mircea Lucescu

Vineri, 15 Ianuarie 2010, ora 13:37

3771 citiri

Impresarul Giovani Becali l-a atacat dur pe tehnicianul Mircea Lucescu, despre care a spus ca nu ar trebui sa-si mai dea cu parerea despre echipa nationala.

Intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Becali il mai acuza pe "Il Luce" ca nu i-a multumit pentru traneferul lui fiului sau, Razvan, la FC National.

"Mircea Lucescu n-ar trebui sa mai dea atatea pareri despre echipa nationala. Ii face rau lui Razvan. Normal ar fi ca el sa vorbeasca despre Ucraina, despre Sahtior. E problema lor ce vorbesc in privat, ca de la tata la fiu, scheme, nescheme, convocari sau neconvocari. Dar cand vezi mereu la Mircea Lucescu aia e bine, aia nu e bine, iti aduci aminte ca el a inventat fotbalul! El pe toti i-a inventat! Dar de ce nu spune cum l-am adus eu pe fiu-su sa joace in tara?

Razvan juca la un moment dat prin liga a cincea in Italia si, intr-o zi, i-am zis lui Mircea la Brescia: 'Lasa copilul sa vina in Romania'. Noi l-am manageriat, l-am dus la National, la Sportul. Dar nu exista recunostinta pentru asa ceva. Nici macar Razvan n-a zis vreodata ca-i multumeste lui Giovani ca s-a intors in tara, ca fotbalist, in loc sa ramana baiatul lui tata prin Italia si sa-si duca traiul cu o mie de dolari primiti de la Mircea", a acuzat Becali.

Selectionerul Razvan Lucescu a evoluat in sezonul 1992-1993 la gruparea italiana A.C. Crema 1908, din Peninsula el ajungand la Sportul Studentesc. Din "Regie" a plecat la FC National, FC Brasov, Rapid sau FCM Bacau.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (13)