Organizatorul galei in care Mircea Badea a fost facut KO in 5 secunde prezinta motivul pentru care cei doi s-au batut (Video)

Miercuri, 06 Februarie 2019, ora 12:06

20634 citiri

Foto: captura YouTube

Cristian Iordache a oferit primele explicatii despre gala in care Mircea Badea a fost facut KO in doar 5 secunde de Teodor Emi.

Promotorul roman sustine ca scopul galei organizate, in weekend, intr-un mall din Bucuresti a fost acela de a promova kickboxingul.

"Competitia a avut drept scop promovarea kickboxingului. Numarul mare de participanti, atat copii, cat si seniori, arata fara doar si poate ca evenimentul a fost unul de succes. Pentru acest eveniment nu a fost necesar un aviz. La gala nu am sesizat prezenta niciunui reprezentant al DSTMB. Directia a sprijinit competitia doar cu materiale pentru participanti. Nici Primaria Sectorului 4 nu a fost implicata. Nu a existat finantare din banii publici ai acesteia", a spus Cristian Iordache pentru Gazeta Sporturilor.

Iordache spune lupta dintre Mircea Badea si Teodor Emi a fost una oficiala, nu demonstrativa.

"Cei doi sportivi s-au inscris in competitie ca oricare alt sportiv, la categoria lor de varsta, Senior-open. Fiind amandoi sportivi legitimati, cu vize medicale sportive, au primit acceptul de a participa la competitie. Caracterul luptei a fost unul oficial. Declaratiile ulterioare ale celor doi, precum si dezbaterile publice pe seama acestora, nu pot fi puse in sarcina clubului pe care il reprezint. Singurul nostru interes a fost si va ramane sportul si nimic altceva", a completat acesta.

Mircea Badea a fost facut KO in doar 5 secunde de Teodor Emi, cu care s-a mai luptat si in urma cu cativa ani, fiind invins si atunci destul de repede.

Vezi si: Ambasada Finlandei, mesaj viral dupa ce Mircea Badea a fost facut KO in 5 secunde (Video)

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)