Mihai Stoica și Dumitru Dragomir, schimb deșănțat de replici: "Slugă, atârnător, sifon, măscărici"

Autor: Teodor Serban

Sambata, 20 August 2022, ora 07:25

6738 citiri

Mihai Stoica

Scandalul dintre Mihai Stoica și Dumitru Dragomir a plecat de la câteva remarci făcute de fostul președinte al LPF după meciul FCSB-ului în Conference League.

Dumitru Dragomir a spus despre jocul FCSB-ului că a fost un haos, ceea ce a atras replica imediată a lui Mihai Stoica.

„Dar nici nu mă interesează ce spune Dumitru Dragomir… A ajuns și el să facă analiză tactică. Tot ce spune e un nonsens, habar n-are. Cum am dat golul? Centrare senzațională Pantea, lovitură de cap Miculescu, bară. Nu înțeleg nimic din ce spune. E haos în gândirea lui.

Nu știe nimic. În ce calitate vorbește? În timp ce vorbea, se juca meciul, se auzea rumoarea. Niciodată nu o să ajung să comentez ce spune un om care habar n-are. Cinci în spate? Ce cinci în spate? Niciun cinci în spate. A zis că am jucat noi cu 5”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dumitru Dragomir a revenit cu o replică și mai dură: „Nu mă interesează ce spun unele slugi din fotbalul românesc. Nu a fost niciodată un conducător Meme Stoica pentru a putea vorbi cu mine. La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă, din cauza căreia de cinci ani clubul nu ia niciun titlu".

Meme s-a repliat pe Facebook: N-am cum să întrețin o polemică cu acest personaj. În plus, țin prea mult la Bogdan Dragomir. Până la urmă, e loc pe planetă și pentru atârnători, slugi, sifoane și măscărici".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (5)