Mihai Stoica a rabufnit dupa meciul Craiovei: "Bravo, Caline!"

Sambata, 06 Octombrie 2018, ora 20:36

15816 citiri

Foto: Facebook/Mihai Stoica

Mihai Stoica a criticat arbitrajul lui Iulian Calin de la meciul dintre Universitatea Craiova si Hermannstadt, scor 1-1.

Managerul "ros-albastrilor" ii reproseaza lui Iulian Calin ca "l-a iertat" de la eliminare in mai multe randuri pe Nicusor Bancu.

"Bancu loveste cu palma un adversar cazut, Calin nu vede sau se face ca nu vede. Bancu nu e eliminat, nu primeste nici macar cartonas galben. Ar fi fost al 4-lea, conform comentatorilor. Bancu va juca cu FCSB. Fedele face fault de galben, Calin nu vede sau se face ca nu vede. Calin lasa jocul sa continue si Dumitriu ia al 2-lea galben, Sibiul ramane in 10. Calin isi desavarseste opera. Bravo, Caline, inca o data felicitari!", a scris Meme Stoica pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Mihai Stoica "il trage de urechi" pe Iulian Calin pentru penaltiul dictat in favoarea oltenilor: "Am vazut multe, dar un asemenea penalty NICIODATA. Bravo, Caline, felicitari".

Universitatea Craiova a calcat stramb, sambata seara, in etapa cu numarul 11 a Ligii 1.

Pe stadionul Ion Oblemenco, echipa din Banie a inregistrat doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, cu FC Hermannstadt, aflata pe penultimul loc in clasamentul Ligii 1.

I.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)