Unul dintre fiii lui Adrian Nastase, numit consilier onorofic al vicepremierului Fifor

Joi, 25 Iulie 2019, ora 23:58

8243 citiri

Foto: Facebook/Mihai Fifor

Potrivit deciziei publicate in Monitorul Oficial, Mihnea-Daniel Nastase, fiul lui Adrian Nastase, a fost numit in functia de consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice, Mihai Fifor.

Solicitarea ca fiul cel mic al fostului premier Adrian Nastase sa fie numit in aceasta functie a fost facuta de Mihai Fifor, iar pozitia acestuia este neremunerata.

"Avand in vedere propunerea viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei formula prin Adresa nr. 1/MVF din 25 iulie 2019, inregistrata la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/4.664 din 25 iulie 2019, in temeiul art. 29 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prim-ministrul emite prezenta decizie. Art. 1 - Se acorda domnului Mihnea-Daniel Nastase calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei. Art. 2 - Activitatea domnului Mihnea-Daniel Nastase este neremunerata", arata hotararea premierului Viorica Dancila publicata in Monitorul Oficial.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea lui Mihai Fifor ca vicepremier pentru parteneriate strategice. De asemenea, seful statului a semnat decretele pentru numirea lui Nicolae Moga la conducerea MAI si a Ramonei Manescu la portofoliul Externe. Cei trei au depus in aceeasi zi juramantul de investitura la Palatul Cotroceni.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: MEDIAFAX

Vezi comentariile (9)