VIDEO Doua soferite si-au impartit pumni in Iasi dupa o ciocnire in trafic. Mercedesul uneia dintre ele a fost avariat serios

Autor: Laurentiu Sirbu

Joi, 04 Februarie 2021, ora 20:01

7715 citiri

Soferitele s-au luat la bataie dupa o tamponare/FOTO/BZi.ro

In urma unei tamponari in trafic intamplate la Iasi, joi, 4 februarie, doua soferite au sfarsit prin a se lua la bataie in momentul in care au coborat din masini pentru a evalua pagubele.

Prima care a inceput sa loveasca a fost soferita unui limuzine Mercedes, avariata destul de serios.

In urma tamponarii, care a avut loc pe Bulevardul Carol I din Iasi, soferitele au coborat pentru a evalua pagubele produse bolizilor si au inceput sa se certe in vazul tuturor. Nu a durat foarte mult timp si au inceput sa se paruiasca si sa se loveasca cu pumnii.

Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate din partea conducatoarei autoturismului VW. Aceasta nu a acordat prioritate de trecere Mercedesului si a intrat in coliziune cu acesta. Soferita VW a fost sanctionata cu amenda de 870 lei si retinerea permisului pentru 60 zile.

Politistii sectiei 2 politie au fost sesizati prin apel la 112, de un cetatean care a vazut conflictul, scrie publicatia locala BZI.ro.

Mai puteti citi:

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)