Reincepe Romania Recicleaza, campania care incurajeaza romanii sa recicleze echipamentele vechi

Comunicat de presa

Luni, 15 Aprilie 2019, ora 16:11

5990 citiri

Sub sloganul "DEEEgeaba pastrezi deseurile de echipamente electrice si electronice. Recicleaza-le si castigi premii pe loc!", Asociatia Environ si Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB), in parteneriat cu autoritatile publice locale deruleaza in perioada 15 aprilie - 30 iunie 2019 o noua campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) si a bateriilor uzate din gospodarii.

Aflat la a treia editie, programul "Romania Recicleaza" are drept obiective cresterea nivelului de constientizare al populatiei cu privire la importanta colectarii selective si reciclarii si incurajarea formarii unor obiceiuri responsabile fata de mediul inconjurator.

Campania urmareste totodata potentarea cantitatilor de aparate electrice vechi colectate si trimise catre reciclare in vederea onorarii angajamentelor luate de tara noastra in domeniul protectiei mediului si protejarii sanatatii cetatenilor.

In prima etapa a campaniei, s-au inscris deja 60 de localitati din toate judetele tarii, calendarul actiunilor de colectare fiind publicat pe pagina campaniei www.reciclamimpreuna.ro/romania-recicleaza. Primariile care doresc sa se alature programului isi pot exprima interesul printr-un email pe adresa office@environ.ro.

Campania se adreseaza locuitorilor, persoane fizice din localitatile participante, instituind un mecanism de premiere pe loc a participantilor care predau aparatura veche sau defecta la punctele de colectare. Pentru echipamentele de mari dimensiuni, cetatenii pot solicita ridicarea de la domiciliu in baza unei programari realizate prin Call Center la 031.827.0000 sau e-mail pe adresa logistica@environ.ro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu