Rodica Palade in Revista 22: Prin cenusa TVR

Marti, 09 Octombrie 2012, ora 22:41

1829 citiri

Il vom numi in continuare Claudiu Saftoiu si nici intr-un caz Elwis, asa cum o tot fac adversarii lui. Prin apasata insistenta pe rasunatorul apelativ purtat de stearsa persoana a lui CS, acestia spera sa-l aneantizeze pe fostul sot al Adrianei, fostul ziarist la EVZ, fostul consilier a lui Traian Basescu, fostul director SIE, actualmente PDG la TVR.

Dupa un stagiu consistent anti-Basescu efectuat aproape zi de zi pe platourile Antenelor si apreciat ca atare de sefii puciului din vara, CS a primit jiltul si sceptrul falimentarei, dar mereu importantei institutii de propaganda.

Din primele zile de sefie, CS a avut de-a face cu insubordonatul site al TVR: de acolo, s-a aflat pentru prima oara de plagiatul premierului Ponta, pe care CS venise cu sarcina precisa (de partid) sa-l apere. Rapid, si site-ul, si TVR Info au zburat. A urmat TVR Cultural, prea costisitor in viziunea reformista a lui CS, nu insa si TVR 3, tribuna propagandistica a oricarui politician din provincie, scrie Revista 22.

Cu peste 3.000 de angajati, audiente modeste (in vremurile ei bune) si cu o pierdere de 154.618.779,33 euro, TVR a fost, este si va fi o miza politica de grad zero, asa cum trainic a croit-o, in plin avant sau "spre comunism in zbor", Nicolae Ceausescu. CS "implementeaza" in aceste zile reforma pentru "redresarea TVR", desi, conform deciziei date de Curtea Constitutionala, el nu mai e, dar o sa fie la loc, PDG.

Citeste mai mult despre Prin cenusa TVR in Revista 22.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)