Puppy Love contraataca - Viralul care a impresionat milioane de oameni (Video)

Autor: Diana Robu

Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 10:16

3291 citiri

Foto: Iq Ads

Super Bowl inseamna mai mult decat sport, iar un minut de reclama in timpul acestui eveniment costa o avere. Companiile se pregatesc din timp, cu reclame care de care mai creative.

Dupa ce anul trecut Budweiser a facut furori cu o reclama care prezenta prietenia emotionanta intre un caine si un cal, firma americana producatoare de bere pare a fi dat lovitura si in acest an, potrivit Huffington Post.

In 2014, Budweiser a pregatit pentru Super Bowl o reclama mai putin obisnuita pentru o companie producatoare de bere. Clipul a devenit insa viral, iar pe Youtube a strans peste 55 de milioane de vizualizari.

Multi spuneau ca performanta de anul trecut, inregistrata cu spotul "Puppy Love", va fi greu de egalat pentru Budweiser. Miercuri, insa, compania a publicat reclama pe care o va prezenta la Super Bowl in acest an.

Povestea micului labrador retriever continua si anul acesta cu un nou episod - Lost Dog. Povestea este si mai emotionanta de aceasta data si pare sa fi cucerit inimile internautilor. In doar o zi, clipul este viral pe retelele de socializare, mii de mesaje s-au scris folosind hashtagul #BestBuds, iar pe Youtube are, in doar cateva ore, deja 5 milioane de afisari.

Budweiser a explicat, intr-o scurta declaratie, si clipul: catelul invata ce inseamna adevarata prietenie, amintindu-ne si noua ca cei mai buni prieteni (#BestBuds) te protejeaza mereu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu