Continua conflictul in TVR. Marina Almasan, ironica dupa ce TVR a amenintat-o cu demiterea: "Doamna Gradea &comp nu reprezinta deloc un sinonim al dezastrului"

Autor: Alina Toma

Luni, 22 Februarie 2021, ora 18:01

6126 citiri

Marina Almasan FOTO femeide10.ro

Marina Almasan, realizatoarea emisiunii "Femei de 10, barbati de 10", a publicat un text ironic la adresa conducerii Televiziunii Publice, dupa ce a fost amenintata cu demiterea pentru un editorial scris recent, noteaza Pagina de Media.

Intr-un text publicat pe site-ul femeide10.ro, Marina Almasan transmite mesaje ironice la adresa Doinei Gradea si a conducerii TVR.

"Perioada in care TVR a fost condusa de doamna Doina Gradea s-a caracterizat printr-o eficienta economica maxim. (...) Nicicand n-au fost pretuiti mai mult profesionistii TVR, carora li s-au creat conditiile perfecte pentru a face performanta", a scris Almasan pe site-ul propriu.

"Doamna Gradea &comp nu reprezinta deloc un sinonim al dezastrului din TVR. Dimpotriva: cele mai mari realizari ale institutiei noastre au fost consemnate odata cu venirea la conducerea sa a noului Presedinte-Director General Doina Gradea", a completat realizatoarea emisiunii "Femei de 10, barbati de 10".

Marina Almasan, realizatoare in cadrul Televiziunii Romane, care a scris pe site-ul propriu ca este santajata sa retraga un articol de opinie in care critica sefia TVR, a decis sa isi retracteze materialul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu