Mama Elodiei cere obligarea OTV sa nu mai prezinte continutul e-mail-urilor fiicei sale

Marti, 18 Ianuarie 2011, ora 18:39

1548 citiri

Foto: Arhiva

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, a cerut CNA sa oblige OTV sa nu mai prezinte continutul e-mail-urilor fiicei sale si sa-si ceara scuze public pentru "lucrurile nereale" difuzate pe post, care au adus "o atingere grava" imaginii Elodiei Ghinescu.

Mama Elodiei sustine ca este prezentata viata intima a fiicei sale, fara acordul ei, luand in considerare ca aceasta era "o avocata respectabila" si "o mama care isi iubea copilul enorm", iar prin aspectele pe care OTV le-a relatat "a denigrat-o", informeaza Mediafax.

"Mentionez ca Ghinescu Elodia Marilena a fost declarata disparuta pe cale judecatoreasca, stabilindu-se ca ultima zi in care a fost vazuta data de 30.08.2007, astfel aceasta nu are posibilitatea sa se apere impotriva aspectelor prezentate de acest post de televiziune, nimeni nu are dreptul sa-i violeze corespondenta electronica, sa-i faca publica viata intima, privata", mai spune Emilia Ghinescu, in plangerea depusa la CNA.

Mama Elodiei precizeaza ca sotul fiicei sale, Cristian Cioaca, "a fost condamnat la o pedeapsa de trei ani inchisoare cu suspendare, sub supraveghere, pentru savarsirea infractiunilor de acces fara drept la posta electronica, restrictionare fara drept a accesului la sistemul informatic, transmiterea fara drept a informatiilor informatice, fiind obligat sa achite si 20.000 de lei, pentru faptul ca s-a adus atingere imaginii Elodiei Ghinescu prin aceea ca posta electronica a fost prezentata la postul OTV".

Rasvan Popescu, presedintele CNA, a atras atentia marti, in sedinta CNA, ca difuzarea in continuare a acestor e-mail-uri ar putea duce la incalcarea articolului 40 din Codul de reglementare a continutului audiovizual.

Doru Iuga si-a luat angajamentul in fata CNA ca postul OTV nu va mai difuza continutul e-mail-urilor Elodiei si ca va cauta o forma de a-si cere scuze mamei avocatei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu