Revelion fara Vanghelion, dar cu Vanghelie la politie

Vineri, 01 Ianuarie 2016, ora 20:11

3066 citiri

Foto: Facebook/Oana Niculescu-Mizil

Bucurestenii duc dorul petrecerilor de Revelion organizate de primarul Sectorului 5. Sau cel putin asa sustine chiar Marian Vanghelie, acum edil suspendat si care in prima zi din 2016 a fost la politie, in cadrul controlului judiciar decis de magistrati in dosarul in care e trimis in judecata pentru coruptie.

Intrebat daca i-a lipsit Vanghelionul, primarul suspendat a raspuns pentru Romania TV: "Nu stiu cat mi-a lipsit mie, dar cred ca le-a lipsit multor bucuresteni. Aseara m-am uitat din 3 mesaje unul era: indiferent unde suntem, nu e ca la Vanghelion..."

Vanghelie si-a petrecut anul acesta Revelionul in familie, alaturi de fetita lui, si si-a exprimat increderea ca noul an va fi unul pozitiv.

"A fost un an mai complicat, cu experienta desavarsita, dar speram ca ceea ce urmeaza sa fie pozitiv", a declarat Vanghelie.

Cadou de Craciun pentru Vanghelie de la judecatori

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au admis pe 16 decembrie o cerere a primarului suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, de inlocuire a arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar, in dosarul in care acesta a fost trimis in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani.

Initial, Vanghelie a fost arestat preventiv in luna martie, dupa care a fost eliberat pe 10 iulie si plasat in arest la domiciliu.

El a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte infractiuni de spalare de bani.

Vanghelie a organizat 12 editii ale Vanghelionului, ultimele la pavilionul central din Complexul Expozitional Romexpo, unde participau la petrecere cate 5-6.000 de persoane. Anul trecut, primarul nu a mai organizat celebra sa petrecere, motivand ca nu a avut timp.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu