Marian Oprisan mai are de asteptat pana afla verdictul in dosarul de coruptie

Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 17:37

2204 citiri

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, isi va afla verdictul in dosarul de coruptie "Caprioara" peste o saptamana, pe 5 februarie, dupa ce Judecatoria Cluj-Napoca a decis amanarea pronuntarii sentintei, in sedinta de joi.

"S-a amanat pronuntarea pentru saptamana viitoare, joi, deoarece se mai asteapta depunerea unor concluzii scrise la dosar de la avocati si de la procuror", a spus presedintele Judecatoriei Cluj-Napoca, Lucian Marian, pentru Mediafax.

Oprisan, dezvaluiri despre diversiunile lui Adrian Nastase: In cazul meu, DNA s-a inselat, la el nu

Joi dimineata, vicepresedintele PSD nu a fost prezent la judecatorie, cand ar fi urmat sa se pronunte sentinta in acest caz. Ultimul termen a avut loc pe 22 ianuarie, tot atunci judecatorul de caz transmitand ca decizia va fi anuntata peste cel putin sapte zile.

Marian Oprisan, aproape de verdict: Seful CJ Vrancea vorbeste cu judecatorul noaptea, in somn

Marian Oprisan, prins in hora si huiduit, la Focsani: "La puscarie!" (Video)

Seful CJ Vrancea este anchetat de peste 8 ani pentru coruptie, fiind acuzat de DNA de abuz in serviciu, utilizare de credite in alte scopuri decat cele pentru care au fost acordate, fals si uz de fals, intr-un proces judecat la Cluj si in care ar fi trebuit sa se dea un verdict joi.

In acest caz, judecatorii vor sa afle cum s-au cheltuit 1,9 milioane de dolari pentru balastarea a 41 de drumuri comunale, dar si cum s-a achizitionat Complexului Turistic Caprioara.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)