Ipoteza socanta in cazul mortii Malinei Olinescu: Iubitul a privit-o cum moare

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 12:54

14177 citiri

Foto: Arhiva

Sebastian Truta, iubitul Malinei Olinescu, ar fi privit-o pe artista cum cade in gol de la etajul sase. Este o ipoteza adusa in discutie de Calin Geambasu, unul dintre cei mai buni prieteni ai cantaretei care s-a sinucis la sfarsitul anului trecut.

Concret, Calin Geambasu este decis sa-i faca dreptate fostei sale colege de la Scoala Vedetelor. Pentru a afla ce s-a intamplat cu Malina in noaptea in care a murit, cantaretul a consultat un doctor in stiinte si psihologie militara, informeaza Ziarul Ring.

Malina Olinescu a fost inmormantata - zeci de persoane si-au luat adio de la solista

Potrivit specialistului militar, Sebastian Truta a condus-o acasa pe Malina si s-a aflat exact sub balconul ei la ora tragediei. Ea s-a urcat demonstrativ pe balustrada balconului si, daca jos n-ar fi fost Sebastian, Malina nu avea cui sa-i faca aceasta demonstratie impresionanta.

Calin Geambasu a precizat ca ipoteza doctorului in stiinte militare este doar o parere a acestuia, nu o insinuare sau vreo afirmatie care sa-i apartina.

Malina Olinescu va avea slujba speciala la inmormantare - afla motivarea Bisericii

Geambasu a mai spus ca urmeaza sa dea declaratii la procuratura cu toate informatiile existente pana in acest moment: "De la IML n-am primit inca niciun semn. Avem, insa, in original diagnosticul Malinei, dat de medici in anul 2010: suferea de tulburari depresive recurente, care duc la repetate episoade depresive severe. Deci, din cauza bolii, Malina era predispusa a se expune unor situatii riscante".

Amintim ca artista Malina Olinescu, in varsta de 37 de ani, a murit, pe 12 decembrie, dupa ce s-a aruncat de la etajul sase al blocului in care locuia.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)