S-a trezit chiar in mijlocul operatiei

Colaborator: Dumitru Constantinescu

Joi, 26 Aprilie 2012, ora 23:48

4971 citiri

Foto: bravolight.com

Un barbat din Suedia a trait cel mai ingrozitor cosmar la care se putea gandi. El s-a trezit chiar in mjilocul unei operatii care i se facea.

Simon Rosenquist s-a trezit in timpul unei interventii chirurgicale si a constatat ca nu isi poate misca niciun muschi si nici nu poate vorbi, scrie MSNBC. Tanarul de 22 de ani a vazut doar ca doctorii se miscau in jurul lui si nu isi putea explica ce se petrece cu el.

El a fost treaz aproximativ 35 de minute din cele 50 de minute, atat cat a durat operatia. Doctorii spun ca un asemenea lucru se intampla rar, ca pacientii sa se trezeasca in timpul anesteziei generale. Este vorba doar de 1-2 cazuri la fiecare 1.000 de interventii chirurgicale, afirma doctorul anestezist Lee A. Fleisher, de la o universitate de medicina din Pennsylvania.

Acest lucru li se intampla mai ales pacientilor carora li se fac operatii pe inima. Tanarul suedez spune ca in prezent are probleme cu somnul din cauza acestei intamplari nefericite prin care a trecut in sala de operatii.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)