Pictorial sexy cu Madonna si iubitul de 22 de ani (Galerie Foto)

Marti, 10 Februarie 2009, ora 07:54

5029 citiri

Zvonurile despre aventura Madonnei, recent devenita disponibila, si tanarul Jesus Luz deja sunt de notorietate. Ultimul numar al revistei W, editia lunii martie, gazduieste un pictorial avandu-i pe cei doi drept protagonisti.

Sedinta foto, desi extrem de sexy, este, de fapt, prima intalnire dintre ei si momentul in care s-a si aprins flacara pasiunii.

Pentru instantaneele ce mustesc a pasiune, Madonna a imbracat o creatie a Victoriei Beckham si a afisat o cruciulita. Luz, care nu are nici jumatate din varsta artistei, nu prea a imbracat mare lucru, el aparand mai mult in costumul lui Adam.

Instantaneele, in care cei doi se iubesc intr-o camera de hotel, au fost realizate in decembrie, la Rio de Janeiro, intr-o camera de hotel, de fotograful Steven Klein, dupa ce Madonna divortase deja de Guy.

Conform Daily Mail, ea nu a pierdut deloc timpul, invitandu-l pe tanarul amorez sa o insoteasca in turneul sau Sticky & Sweet prin America de Sud.

Dupa intalnirea cu Madonna, cota lui Luz a crescut simtitor, potrivit fostului sau impresar, Sergios Mattos, acesta luand in prezent, pentru acelasi tip de prezentare pe care o facea in trecut cu 225 $, 135.000 $. "A renuntat sa mai raspunda la telefon, iar mama sa si-a dat demisia", a mai spus impresarul.

Jesus Luz este deja al doilea barbat cu care Madonna este cuplata de la despartirea de Guy. Primul a fost Alex Rodriguez, de la New York Yankees, care a divortat de sotia lui in vara.

Vezi mai jos Galeria Foto

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)