Juratul Madonna, respins de tribunal: De ce s-a renuntat la serviciile ei

Autor: Alex Duma

Marti, 08 Iulie 2014, ora 16:57

2546 citiri

Foto: Arhiva/Daily Mail

Madonna a fost selectata sa-si faca datoria de cetatean, ca jurat. Numai ca o astfel de sarcina e mai dificila pentru artista decat pentru un om obisnuit, fiind frustranta si pentru cei din jur. In plus, complicatiile apar la tot pasul.

Decisa sa se achite de obligatie, Madonna s-a prezentat luni la un tribunal din New York inconjurata de bodyguarzi si politisti si cu o intarziere de o ora, dupa ce-si amanse venirea de doua ori, relateaza Daily Mail.

Cantareata in varsta de 55 de ani a venit flancata de trei politisti, doi bodyguarzi, doi angajati ai tribunalului si un asistent.

Intrarea a fost o senzatie in sine, informeaza cotidianul britanic, vedeta defiland intr-un costum de culoare inchisa, ochelari de soare si sandale cu platforma.

Madonna, legata si supusa de dominatoarea Katy Perry (Galerie foto)

Si dupa ce a intrat in tribunal, Madonna a fost tratata preferential, nestand laolalta cu restul juratilor. A fost insa trimisa acasa, dupa doua ore, un reprezentant al tribunalului declarand ca prezenta sa nu ar face decat sa distraga atentia tuturor, acest lucru ducand la complicatii.

Vedeta a apucat insa sa anunte pe o retea sociala ca-si face datoria de cetatean. "Servindu-mi tara", a scris pe Instagram Madonna.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)