Bute ii raspunde dur lui Doroftei

Duminica, 10 Iulie 2011, ora 18:08

11825 citiri

Daca dupa meciul de sambata seara a adoptat un ton moderat, Lucian Bute s-a dezlantuit duminica la adresa lui Leonard Doroftei.

Deranjat de faptul ca Doroftei a spus ca "Mendy merita Oscarul", Lucian Bute i-a amintit acestuia de meciul cu Gatti, in care a fost facut KO in runda a doua.

"El ar trebui sa ia Oscarul, la felul in care a cazut cu Gatti. Eu tot timpul am vorbit frumos despre ce a facut. Nu ii ia nimeni ce a facut el, dar vin altii din spate. Boxul nu a inceput cu el si nici nu se va termina", a spus Lucian Bute la Sport.Ro.

Pe langa declaratia despre nivelul scazut al lui Jean Paul Mendy, Doroftei a mai declarat, sambata seara, ca "Bute este interesat mai mult de bani decat de cariera." Campionul mondial a refuzat insa sa comenteze aceasta declaratie.

Lucian Bute si-a aparat pentru a opta oara centura IBF la categoria super-mijlocie, dupa ce l-a invins prin KO in runda a patra pe francezul Jean Paul Mendy.

Urmatoarea lupta a lui Lucian, dar si numele adversarului, nu au fost insa stabilite. Bute a anuntat ca va incerca sa faca un meci de unificare a centurilor anul urmator.

C.M.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (9)