Loredana va fi protagonista unui nou film - ce surprize le mai pregateste fanilor in 2014

Duminica, 12 Ianuarie 2014, ora 13:56

2209 citiri

Foto: Pro TV

Cantareata Loredana Groza va avea rolul principal intr-un film musical, care, spera ea, va fi lansat anul acesta. Productia cinematografica nu este singurul proiect al vedetei, care si-a propus sa deschida si o scoala de canto in 2014.

Loredana a afirmat ca lucreaza de foarte mult timp la acest film, insa singurele detalii pe care a dorit sa le dezvaluie au fost ca este vorba despre un musical si ca ea va avea rolul principal, potrivit Evenimentul Zilei.

"Am in plan sa filmam ceva super, dar nu vreau sa vorbesc mai mult pentru ca suntem in faza de scenariu. Va fi un musical si voi avea un rol principal. Este o poveste pe care vreau de foarte mult timp sa o scriu si acum incercam sa facem un scenariu. In sfarsit se leaga", a declarat Loredana.

Ce n-au stiut telespectatorii celei mai recente editii Vocea Romaniei despre Loredana

In plus, cantareata se pregateste pentru un turneu in Romania si Republica Moldova, care va avea loc in luna martie, dupa succesul urias pe care l-a avut concertul "Magic" de la Sala Palatului, din luna noiembrie a anului trecut.

"De-abia astept sa pornim cu spectacolul 'Magic' in toata tara si in Republica Moldova, la Chisinau! Ii astept pe toti fanii mei in salile de spectacole pentru a trai o experienta unica si irepetabila! Pe curand, cu dragoste!", a spus cantareata.

In plus, Loredana isi propune sa infiinteze si o scoala de muzica, in ciuda anului plin de evenimente care urmeaza pentru vedeta.

"Vreau sa infiintez anul acesta o scoala de canto, unde voi preda dupa cea mai noua metoda folosita in conservatoarele din toata lumea", a mai precizat aceasta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu