Sedinta "mai furtunoasa ca niciodata" la PSD: Suntem toti cu nervii la pamant!

Luni, 15 Ianuarie 2018, ora 16:44

5353 citiri

Foto: Arhiva Facebook/ Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, a declarat, inainte de sedinta Consiliului Executiv, ca va fi o sedinta mai furtunoasa ca niciodata, deoarece social democratii nu pot sta in sedinte non-stop, in conditiile in care toti sunt "cu nervii la pamant".

"Nu cred ca vom discuta despre demiteri azi. Vom avea o sedinta mai furtunoasa ca niciodata. Suntem toti cu nervii la pamant. Nu am reusit pana acum sa gasim o solutie de compromis.

Speram sa ne vina mintea romanului de pe urma. Nu mai putem sa tinem sedinte non-stop si sa apara conflicte amplificate de 1.000 de ori.

Ultimele zile au fost cumplite pentru ca in presa au aparut tot felul de stiri pe surse si mi-a fost imposibil sa spun ca nu se confirma. Au fost declaratii ale colegilor care au fost si ele comentate", a declarat luni Codrin Stefanescu, secretar general PSD, inainte de sedinta CEx al PSD.

Acesta a mai declarat ca "multi vor sa puna mana pe acest partid".

Comitetul Executiv al PSD s-a intrunit, luni, de la ora 16:00, la sediul partidului din Kiseleff, pentru a transa situatia premierului Mihai Tudose, iar liderii partidului vor decide daca ii vor retrage sprijinul politic.

Sedinta era programata pentru finalul lunii, dar a fost devansata la solicitarea mai multor lideri, care au avertizat ca trebuie transat conflictul izbucnit la varful partidului, dupa ce premierul Mihai Tudose a acuzat-o pe ministrul Carmen Dan ca l-a mintit.

Cei doi au avut de curand un schimb dur de replici pe fondul scandalului iscat de politistul-pedofil, in urma caruia ministrul de Interne i-a cerut premierului sa-l demita pe seful Politiei Romane, iar acesta a refuzat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: MEDIAFAX

Vezi comentariile (2)