Liga 1: Vaslui si CFR mentin deschisa lupta la titlu

Autor: Ciprian Florea

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 23:25

3010 citiri

FC Vaslui si CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat luni seara in epilogul etapei cu numarul 24 din Liga 1.

Desi au evoluat in superioritate numerica 75 de minute, ardelenii n-au reusit sa se impuna in Moldova si au ratat sansa de a se desprinde la sapte puncte in fruntea clasamentului.

Vasluienii au intrat mai bine in joc si au amenintat poarta lui Beto in cateva randuri, dar tabela a fost modificata de oaspeti. In minutul 13, Sogou a centrat perfect pentru Ronny, care a reluat imparabil in plasa lui Borjan.

Doua minute mai tarziu, gazdele au ramas in 10 oameni, Hugo Luz fiind eliminat dupa ce l-a lovit cu piciorul pe Sougou, iar soarta meciului parea transata.

Moldovenii s-au regrupat imediat si au dat replica dupa numai sase minute, cand Wesley a restabilit egalitatea cu un sut din cadere din interiorul suprafetei de pedeapsa.

In ciuda inferioritatii numerica, vasluienii au continuat sa ameninte poarta lui Beto, dar Adailton, Wesley si Milanov n-au reusit sa-l invinga pe portughez. Clujenii au preferat contra-atacul, insa Borjan s-a achitat de sarcini intre buturi.

Disputa a fost echilibrata dupa pauza, cu sanse la ambele porti, dar rezultatul final a ramas neschimbat, ambele formatii fiind nevoite sa se declare multumite cu cate un punct.

In urma acestui rezultat, CFR Cluj s-a distantat la cinci puncte in fruntea clasamentul din Liga 1, in timp ce FC Vaslui a urcat pe trei, la egalitate de puncte cu Steaua.

FC Vaslui: Borjan - Milanov, Constantin, Anderson, Luz - NDoye, Stanciu - Adailton, Wesley, Sanmartean - Temwanjera;

Rezerve: Straton, Gheorghiu, Bello, Paito, Costin, Gladstone, Buhaescu;

CFR Cluj: Beto - Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - Muresan, Peralta - Vranjes, Sougou, Bastos - Ronny;

Rezerve: Stancioiu, Panin, N.Diogo, Godemeche, De Zerbi, Hora, Ganea.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)