Liga 1: Craiova, de neoprit! Victorie si cu Ceahlaul

Autor: Dan Alexandru

Sambata, 29 Noiembrie 2014, ora 17:30

2742 citiri

Foto: Digi Sport

CS U Craiova a depasit pe Ceahlaul Piatra Neamt, scor 2-0, in primul meci al zilei de sambata din Liga I, etapa cu numarul 16, stagiunea 2014/2015.

Golurile au fost marcate de Bawab, in minutul 5 si Herghelegiu, in minutul 59.

Craiova incepea asadar perfect partida de pe Ion Oblemenco, ultima din Liga I disputata pe acest stadion, inainte de construirea unei noi arene in Banie. In minutul 5, Bawab puncta din fata portii lejer, dupa o pasa excelenta venita de la Brandan.

Al doilea gol a venit prin Herghelegiu, dupa o ora de joc, la capatul unei faze in care jucatorul oltean inscria cu o executie imparabila de la 18 metri, fara nicio sansa pentru Calancea.

In afara de goluri, mai putem nota o bara a lui Mateiu, venita tot din partea gazdelor. In plus, in minutul 88, Marc de la oaspeti a fost eliminat dupa un cumul de cartonase galbene.

Craiova castiga asadar inca un meci, ramanand invincibila in Romania dupa venirea la timona a lui Cartu si Sandoi. In clasament, oltenii sunt pe 4, cu 28 de puncte, la 4 puncte in spatele lui CFR Cluj, locul 2. Joi va avea loc ultimul meci pe legendara arena Ion Oblemenco, in jocul de Cupa cu Steaua, pe 4 decembrie.

Echipele de start:

CS U Craiova: Balgradean - Tarnacop, Acka, Frasinescu, Vatajelu - Baluta, Mateiu, Brandan, Ferfelea - Bawab, Herghelegiu.

Ceahlaul: Calancea - Popadiuc, A. Marc, Gorea, Slavickas - Onciu, Tabacariu, P. Andrei, Gheorghiu - A. Margine, Stefanescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu