Liga 1: Astra pierde surprinzator in fata codasei Poli Timisoara

Autor: Dan Alexandru

Duminica, 27 Noiembrie 2016, ora 19:53

2434 citiri

Foto: hepta.ro

Astra Giurgiu a pierdut surprinzator la ACS Poli Timisoara, scor 0-2, in primul meci al zilei de duminica din Liga 1, in etapa cu numarul 17 a stagiunii 2016/2017.

Chiar daca Astra venea cu un moral betonat la Timisoara, dupa marea victorie de la Austria Viena, scor 2-1 in Europa League, prestatia elevilor lui Sumudica a fost una foarte slaba in Banat.

Cele doua goluri au fost marcate de Seroni si Henrique, in minutele 37 si 54.

Golul brazilianului a fost unul deosebit, el plecand cu balonul din propria jumatate si dribland mai tot ce i-a iesit in cale pana l-a invins pe Silviu Lung.

Poli Timisoara scapa de ultimul loc in Liga 1 si face 4 puncte, unul peste ASA Targu Mures.

Astra ramane pe 10 cu 20 de puncte si are mari emotii in ideea de a mai prinde play-off-ul, acolo unde se califica primele 6 trupe din Liga 1. Distanta fata de locul 6 este de 6 puncte, pe 6 fiind acum Dinamo.

De remarcat si criza de nervi pe care a avut-o Florin Lovin, in minutul 34, cand a fost inlocuit de Marius Sumudica cu Boubacar, Lovin plecand greu de pe teren, degajand mingea in tribune si primind si un galben de la arbitrul Istvan Kovacs.

El nu l-a salutat pe antrenorul sau si a plecat nervos direct la vestiare.

Echipele de start:

Timisoara: Straton - Straut, Bocsan, Scutaru, Seroni - Artean, Croitoru - Barbut, Llorente, Doman - Pedro Henrique.

Astra Giurgiu: S. Lung jr - A. Stan, Geraldo, Sapunaru, Junior Morais- Lovin, Seto - Ionita, Kortzog, Teixeira - Budescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu