Echipa lui Hagi, victorie cruciala in Liga 1

Duminica, 04 Mai 2014, ora 22:20

3695 citiri

Foto: DigiSport

FC Viitorul, echipa patronata de Gica Hagi, a obtinut o victorie cruciala in etapa cu numarul 30 din Liga 1, dobrogenii avand sanse mari sa evite retrogradarea.

Viitorul s-a impus la limita, scor 1-0, in fata celor de la Universitatea Cluj. Unicul gol al partidei a fost inscris de Nicolae Dica in prelungiri.

Aflata pe penultimul loc in clasamentul Ligii 1 inaintea acestei etape, trupa lui Hagi era condamnata la victorie pentru a avea sanse in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Partida de pe arena din Chiajna a fost insa marcata de "potopul" care s-a abatut asupra Capitalei duminica seara, arbitrul de centru fiind nevoit sa amane cu aproape o ora fluierul de start.

In acest timp, organizatorii au incercat sa faca suprafata de joc utilizabila, gazonul fiind imbibat de apa.

Partida a inceput pana la urma, desi conditiile au fost aproape imposibile iar acest lucru s-a vazut inca din primele minute.

Un joc pe alocuri haotic, cu balonul imposibil de controlat in multe zone ale terenului unde apa pur si simplu baltea. S-au incercat mult suturile de la distanta, angajarile in adancime si fazele fixe.

Unicul gol al meciului a venit in primul minut al prelungirilor, atunci cand Nicolae Dica a reluat in plasa centrarea pustiului Razvan Marin.

Dupa aceasta victorie, Viitorul a urcat pana pe locul 15, cu 33 de puncte, cu unul mai mult decat Sageata Navodari si doua peste Otelul Galati.

ECHIPELE

VIITORUL: Balauru - Manea, Larie, Mitrea, Tosca - Daminuta, Lazar - Mitrita, Dica, Tanase - Gavra

Rezerve: Buzbuchi, Putanu, Baluta, Axente, Taru, Marin, Carstocea

Antrenor: Bogdan Arges Vintila

U CLUJ: Veselovski - Ciupe, Ninu, Abrudan, Tarnacop - Lungu, Bucsa - Boutadjine, Cristocea, Max Nicu - Lemnaru

Rezerve: Niculescu, Szilagyi, Calcan, Machado, Takacs, Neag, Borza

Antrenor: Mihai Teja

Arbitri: Ovidiu Hategan, Valentin Avram, Bogdan Gheorghe

M.D.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)